May 14, 2019

Ca. 120 m2 i centrala Lund, Bredgatan 12A bottenvåning. Tillträde enligt överenskommelse. Hör av er till fredrik.ingelgren@salana.se för mer information.

September 4, 2018

Ett fåtal lediga parkeringar finns att hyra tills vidare på Bredgatan 10 i Lund. Vänligen hör av er till info@salana.se för mer information eller förfrågan om uthyrning.

June 4, 2018

Salanagruppen, genom Salana Öresund AB, köper sin första fastighet i Malmö.

I en bolagsaffär förvärvas en del av kvarteret Brännaren på Norra Sorgenfri. Projektfastigheten innefattar byggrätter för bostäder, förskola och centrumverksamhet. Fastighetens totala befintliga...

May 25, 2018

Som bekant trädde den nya GDPR-förordningen i kraft idag den 25/5-2018. Detta innebär inga förändringar för er som är kunder hos oss eller ni som önskar bo eller jobba hos oss i framtiden. I med detta har vi uppdaterat vår integritetspolicy som ni kan läsa genom att kl...

February 5, 2018

Salana är åter igen stolt sponsor av Lundakarnevalen. Traditionsenligt lämnade vi över den fina Karnevalsbilen till kommittén, och det såg ut såhär. Vi önskar lycka till, ses i maj!

Lundakarnevalen 2018 går av stapeln den 18 maj och varar till den 20:e.

January 29, 2018

Nu går det att anmäla om betalning med autogiro via länk från vår webbsida. Gå till bankgirocentralens guide på www.autogiro.se och följ instruktionerna för att slutföra anmälan.

www.autogiro.se

January 29, 2018

Vi är glada för det höga söktrycket på lägenheter i Lund. Tyvärr är det så många sökande i förhållande till lägenheter att vi inte tar emot fler intresseanmälningar för tillfället. Vi meddelar när intresseanmälningen åter igen är öppen för Lund.

Please reload

Featured Posts

Ca. 120 m2 i centrala Lund, Bredgatan 12A bottenvåning. Tillträde enligt överenskommelse. Hör av er till fredrik.ingelgren@salana.se för mer informati...

LEDIG LOKAL i LUND 120 m2

May 14, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Salana Group / info@salana.se / © 2019 SALANA GROUP. / Integritetspolicy